logo

Magyar Televízió: köszönet Berta Enikőnek aki engedett a csábításnak és az ötödik pesti versenyen a következő összeállítást készítette: MTV DELTA a 16-dik perc 15-dik másodpercétől.

delta

 

INDEX: főlapra kerülni bármilyen szakmai versenynek véleményem szerint nagyon nehéz. Nekünk szerencsére kétszer is sikerült. Az első cikket Tóth Zsuzsa írta. Azóta méltatlanul törölték így csak egy print screen maradt emlékbe.

Második alkalommal a tavalyi verseny győztesével Kocsis Viktorral készült egy videó. Két napig főlapon maradt a cikk ami ebben a periódusban még nemzetünk igazi nagyjainak is csak mozgáskorlátozott helyen történő parkolással sikerült. A cikkben az újságírók érthető okokból tudatosan írták, hogy a versenyt a Budapesti Műszaki Egyetem szervezi. Bár úgy lenne, ők biztos nem lennének anyagilag úgy alultáplálva, mint mi itt a poros Kiskunhalason.

A videó viszont nagyon jó lett, ezúton ismét megköszönve íme:

 

Kiskunhalasi Városi TV: köszönet Tóth Istvánnak aki minden évben tudósít a helyi médiában a versenyről. A riport az első perc 40-dik másodpercétől látható.

halasi TV