logo

A verseny hivatalosan 2012 május 12-én reggel 9.30-kor egy rövid megnyitóval kezdődik a napfény városában. Pillanatnyilag a meteorológiai intézet weblapján egy viharfelhő takarja el a napot, de ismerve Szeged klímáját és az egyhetes előrejelzés pontosságát nincs mitől tartanunk.

A pályát a hálózatot pénteken reggel (webkamerán követhetően) kezdjük építeni és a tervek szerint délután egykettőre kész szeretnénk lenni vele. A tesztelésre, pár csapatnak a robot befejezésére a teljes délután és éjszaka ismét rendelkezésre fog állni. A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is összedobunk egy péntek esti zsíroskenyeres partit. Ottalvás tornaszivacson hálózsákban, tusoló szauna és konditerem is van.

Ami minden évben fontos: 230V-os elosztót, hosszabbítót UTP kábeleket hozzatok magatokkal amennyit csak tudtok. A teremben 3x16A van amit okosan kell elosztani ezért majd kérdezzetek rá hova csatlakozhattok. Az asztalok elhelyezése a tavalyihoz hasonlóan a teremben a pálya mellett lesz. Aki talán-esetleg-ne adj Úristen- még forrasztani szeretne hozzon kis védőfóliát kartonpapírt az asztalra. Fúrni vágni a galériában lehet csak.

A rendezvény teljesen nyitott és ingyenes ellenben:

A tornateremnek nincs bejárata az utcáról így csak az udvaron keresztül lehet bejutni egy kapun keresztül (MENHELY u. felől). A tornaterem mellett a kerítésen belül van egy kézilabdapálya amit használhatunk parkolóként így aki nem akar kocsikázni itt parkoljon le. Amúgy ingyenes a parkolás kívül is és teljesen biztonságos. Hatalmas költségvetésünkbe nem fért bele egy fél nyugdíjas biztonsági őr sem így ezt a feladatot 'önként jelentkezve' az iskola szakképzős hallgatói vállalták. (Köszönet Szűcs Péter tanárúrnak:). A fiúknál lesz egy telefon amit bármikor (éjjel-nappal) megcsörgetve az előbb említett kapun bejuthatunk. A telefonszámot (20/274-45-82) és a tájékozódást segítendő nyilakat ( -> <- ) ki fogjuk ragasztani már pénteken.

 


Nagyobb térképre váltás
 

Találkozunk Szegeden:

A rendezők.